Zomeractie 5% met de code: zomer5

Barkruk Josh 42x47x104 cm Rust Fluweel l Zwart Metaal

€ 108,00
Op voorraad
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Barkruk Josh is een prachtige kruk uitgevoerd in rust fluweel waar comfort en verfijning samen komen. De mooie zitting met een speelse uitsparing in de rugleuning in combinatie met de fraaie zwarte poten maakt Josh tot een topper in zijn segment.

Josh, uitgevoerd in rust kleurig fluweel heeft een vierkant gevormde zitting met elegante rondingen. De mooie ‘curve’ van de zitting naar de rugleuning geeft deze stoel ontzettend veel comfort. De fraaie uitsparing in de rugleuning geeft de kruk een luchtig en speels karakter. De zwarte, naar buiten staande poten zorgen ervoor dat de kruk lekker stabiel op de grond staat en draagt daarnaast bij aan de leuke speelse touch.

Josh is een stoere, comfortabele en zeer toegankelijke barkruk voorzien van prachtige vormen en materialen, wat maakt dat Josh helemaal past in de dagelijkse trend. Josh is uitermate geschikt om eindeloos mee te variëren en combineren. Josh is leuk als set aan een bartafel te plaatsen of combineer de verschillende kleuren om een speels effect te creëren.

• Barkruk Josh is een super elegante, trendy en stoere kruk
• Barkruk Josh is verkrijgbaar in drie fantastische kleuren fluweel
• Josh is tevens verkrijgbaar in een eetkamerstoel


Afmetingen:

Diepte (in cm)47

Hoogte (in cm)104

Breedte (in cm)42

Hoogte rugleuning (in cm)104

Zitdiepte (in cm)35

Hoogte van de poten (in cm)74

Breedte van de poten (in cm)3

Zithoogte (in cm)78


Materiaal Fluweel

Gewicht product in gram 4400

Stijl Industrieel

Kleur Rust

Aantal zitplekken 1

Vorm Vierkant