Zomeractie 5% met de code: zomer5

Eettafel Britt | Rechthoek Mango Blad | Verkrijgbaar In 5 Maten

vanaf € 299,00

incl. btw

Beschrijving

Eettafels Britt in 5 maten is met zijn mango houten oppervlaktes, gecombineerd met het zwart metalen onderstel een stoere en industriële tafel. Het meubel heeft enorm veel kleurschakeringen waardoor het een extra levendige uitstraling krijgt en zorgt voor lekker veel sfeer! Deze tafel nodigt uit om uren lang te tafelen.

Britt heeft een bijzondere, individuele uitstraling door de unieke draad van het hout. Het zwart metalen frame zorgt voor een industriële en stoere touch.

Eettafel Britt heeft strakke, robuuste vormen en is een meubel waar het natuurlijke en industriële erg mooi samenkomt. Eettafel Britt past hierdoor perfect in een industrieel interieur en geeft een woon- of eetkamer een prettige sfeer met een stoer accent. Bekijk de hele serie Britt en plaats verschillende meubelen bij elkaar om een perfect geheel te creëren.

• Mangohout is een duurzame en milieuvriendelijke houtsoort vol karakter
• Eettafel Britt is stoer, industrieel en prachtig in detail.



Britt is een van de meest verkochte meubelseries. Deze serie heeft diverse kasten, tafels, dressoirs en sidetables. Britt serie bestaat uit een prachtige combinatie van duurzaam mangohout en gecoat zwart staal. Wil je meerdere items uit de Britt serie combineren? Kijk hier dan voor alle Britt items.