Fauteuil Eli 64x74x77 cm Beige Elegance | 360 Graden Draaibaar

€ 298,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Fauteuil Eli, uitgevoerd in beige elegance, is een prachtige simplistische draaifauteuil. Eli bestaat uit een robuuste zitting die elegant doorloopt naar de rugleuning en is voorzien van een prachtige, stijlvolle zwarte trompetpoot.

Fauteuil Eli is uitgevoerd in beige elegance, een luxe, charmante en heerlijk zachte stof voorzien van een fijn gestanst patroon. Eli bestaat uit een doorlopende zitting voorzien van een luxe, vast gestoffeerd kussen, wat maakt dat je er lekker comfortabel in kunt zitten. Gecentreerd op de voorkant van de rugleuning en op de bovenkant van de zitting bevindt zich een horizontaal decoratief stiksel. Eli is in het bezit van een zwarte metalen trompetpoot, die ervoor zorgt dat Eli 360 graden draaibaar is.

Extra productinformatie

Afmetingen
Breedte 64 cm Diepte 74 cm Hoogte 77 cm Zitdiepte 49 cm Hoogte rugleuning 77 cm Zithoogte 42.5 cm Breedte van de poten 60 cm Hoogte van de poten 22,5 cm
Materialen
Stof Fusion Beige 109 en Metaal Vulling Schuim
Gewicht
13900 Gram Maximaal belastbaar gewicht 150 kg
Woonthema
Zitmeubelen
Montage & Verpakking
Ja, het onderstel
Onderhoud & Product
Om de stof zo lang mogelijk mooi te houden wordt er geadviseerd om de stof te impregneren met een spray voor gebruik. iProteqt Vlekken -en constructieservice 5 jaar.
Kleur product
Beige