Hoge Kast Fence 1-Deurs 50x50x185 cm| Kleur Zwart

€ 228,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Hoge kast Fence 1-deurs is een industrieel meubel gemaakt van metaal, uitgevoerd in de kleur zwart. Een stoer en super functioneel meubel met ontzettend veel mogelijkheden en opties wat mede mogelijk wordt gemaakt door de meegeleverde planken en legger.

Hoge kast Fence 1-deurs, uitgevoerd in zwart metaal, is een kast voorzien van één grote deur. De deur is in het bezit van een industrieel rooster en greepje en wordt gesloten middels stevige magneten. Achter deze deur bevindt zich een royale ruimte die geheel naar eigen smaak, wens en doel is in te vullen met de meegeleverde benodigdheden. Zo worden er drie planken en een hangsysteem meegeleverd om een eigen kastindeling te maken. Dit zorgt ervoor dat deze kast een multifunctioneel item wordt en in vrijwel elke ruimte te gebruiken is.

Fence is een trendy meubel die helemaal tot zijn recht zal komen in een industriële of retro woonkamer, gang, slaapkamer of keuken. Een functioneel pronkstuk waar leuke combinaties mee gemaakt kunnen worden. Creëer een mooie eenheid door verschillende meubels uit de Fence serie bij elkaar te plaatsen. Bij deze kast is een verankeringsset meegeleverd. De kast dient dan ook voor ieders veiligheid te worden verankerd aan de muur.

• Fence is een gave en industriële kast boordevol mogelijkheden
• Serie Fence bestaat uit verschillende meubels en is verkrijgbaar in verschillende kleuren
•Fence wordt gedemonteerd geleverd en eist wat tijd en handigheid


Aantal deuren 1

Aantal planken 3

Aantal vakken 4

Extra productinformatie

Afmetingen
Breedte 50 cm Diepte 50 cm Hoogte 185 cm
Materialen
Metaal
Gewicht
Product in gram 26800
Woonthema
Kasten
Montage & Verpakking
Ja, bouwpakket
Onderhoud & Product
Schoonmaken met een droog of vochtige doek
Kleur product
Zwart