Zomeractie 5% met de code: zomer5

Hoge Kast Rio 2-Deurs 100x40x200 cm | Espresso Mangohout Textuur | Leverbaar Vanaf Week 35, 30 aug.

€ 998,00
incl. btw

Beschrijving

Hoge kast Rio 2-deurs is een indrukwekkende kast, uitgevoerd in espresso mangohout met structuur. Hoge kast Rio 2-deurs kenmerkt zich door zijn mooie simplistische vormen en lijnen. Rio is een slim vormgegeven kast waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.

Deze fris ogende kast, uitgevoerd in de kleur espresso en voorzien van een licht gezandstraald oppervlak, is gemaakt van mangohout. Hoge kast Rio is voorzien van twee deuren. Achter deze deuren bevindt zich een ruimte opgedeeld in drie vakken door de twee grote legplanken. Hierdoor wordt de ruimte super functioneel! Rio heeft rond uitgefreesde handgrepen die een prachtig onderdeel van de kast zijn. Tevens is de kast in het bezit van 2 royale lades om extra veel spullen in op te kunnen bergen. Rio heeft 4 zwarte metalen poten, waarvan de zijpoten zijn voorzien van een verbindingsframe. Het frame zorgt voor een bijzondere sterkte en extra stabiliteit.

Hoge kast Rio 2-deurs straalt sfeer uit door zijn charmante design en de warme houtkleur. Rio vormt het perfecte meubel voor een modern retro interieur met een modern accent. Bekijk de hele serie Rio en combineer verschillende meubelen om een perfect geheel te creëren.

• Hoge kast Bolivia 2-deurs is modern, trendy en stijlvol
• Hoge kast Bolivia 2-deurs is handgemaakt. Geheel uitgevoerd in massief mangohout
• Hoge kast Bolivia 2-deurs is een veelzijdig en functioneel item


Technische details

Artikelnummer 180123148

Breedte (in cm)100

Diepte (in cm)40

Hoogte (in cm)200

Gewicht product in gram 82430

Materiaal Mangohout

Kleur Espresso

Stijl Modern

Materiaal poten/onderstel

Metaal Kleur van de poten/onderstel

Zwart Aantal poten 4

Aantal laden 2

Aantal deuren 2

Aantal planken 2

Aantal vakken 3


Handgemaakt

Dit artikel is handgemaakt. Elk artikel is uniek. Onregelmatigheden in vorm en kleur getuigen van het individuele karakter.


Onderhoudstips

Dit meubel is afgewerkt met een meubelolie. De bescherming van de meubelolie is beperkt, het wordt geadviseerd om het meubel extra te behandelen met een hiervoor geschikte lak of olie. Zo is jouw meubel goed beschermd


Aantal dozen 1

Maat verpakking (lxbxh in cm)106x46x191

Gewicht incl verpakking in gram 86000

Extra productinformatie

Materiaal
Mangohout
Kleur
Bruin
Type
Kabinet