• GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË
 • SHOWROOM VAN 1500 M2 MAKKELIJK TE BEREIKEN TUSSEN ARNHEM & NIJMEGEN
 • STANDAARD 2 JAAR GARANTIE
 • SNELLE LEVERING EN MONTAGESERVICE
 • BETALEN KAN VEILIG VOORAF, BIJ LEVERING OF LATER VIA KLARNA
 • GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIË
 • SHOWROOM VAN 1500 M2 MAKKELIJK TE BEREIKEN TUSSEN ARNHEM & NIJMEGEN
 • STANDAARD 2 JAAR GARANTIE
 • SNELLE LEVERING EN MONTAGESERVICE
 • BETALEN KAN VEILIG VOORAF, BIJ LEVERING OF LATER VIA KLARNA

iProteqt Vlekkenservice | 2x Eetkamerstoelen of 1x Fauteuil | 5 jaar Service

€ 40,00
Op voorraad
Levertijd: 7 dag(en)

Beschrijving

I-Proteqt Vlekkenservice | 2x Eetkamerstoelen of 1x Fauteuil | 5 jaar Service


Let op!

De vlekkenservice geldt alleen als je direct met de aanschaf van jouw nieuwe meubels ook deze iProteqt verzorgingset hebt besteld.


Dit betekent dat de nieuwe meubels en de vlekkenkit met vlekkenservice op dezelfde factuur moeten staan. Je nieuwe meubel(s) gegarandeerd goed beschermen tegen vlekken en vijf jaar lang professionele hulp aan huis in het geval van vlekken en andere problemen? Kies dan voor de iProteqt service. Je ontvangt dan samen met je nieuwe meubel(s) een complete textiel verzorgingset om je meubel te beschermen en 5 jaar lang service en garantie. Belangrijk om te weten: Kies je voor de iProteqt garantie, dan vervalt je retourrecht na de impregneer behandeling en gaat vanaf dat moment je garantie bij iProteqt in.


Wat is iProteqt 5 jaar bescherming + vlekvrij garantie op textiel

Met de aanschaf van de iProteqt vlekkenservice ben je verzekerd van een goede bescherming van je nieuwe meubel(s) en een professionele service aan huis. Je ontvangt tegelijkertijd met je nieuwe meubel(s) een verzorgingset van iProteqt waarmee je zelf snel en gemakkelijk je nieuwe zitmeubel kunt beschermen en reinigen. Krijg je de vlek er zelf niet uit met de speciale iProteqt verzorgingset? Dan wordt de vlek de eerste vijf jaar kosteloos door een meubelspecialist bij jou thuis professioneel verwijderd. Vlekken die onder deze garantie vallen zijn: dranken, voedingsmiddelen, en af- en uitscheiding van mensen of huisdieren. Je hebt geen garantie tegen vlekken die afkomstig zijn van bijtende substanties, zoals bleekmiddel of nagellakremover en verf- en kleurstoffen, denk hierbij aan het afgeven van een spijkerbroek.


Hoe werkt het?

1. Bestel samen met je nieuwe Arc Living meubel de iProteqt textiel vlekkenkit fauteuil mee (beide artikelen moeten op dezelfde factuur staan) Deze set is geschikt voor één fauteuil of voor twee eetkamerstoelen. Bestel je twee fauteuils? Dan heb je dus twee sets nodig. Bestel je zes eetkamerstoelen? Dan bestel je drie sets mee. 2. Impregneer met de bijgeleverde set zelf snel en gemakkelijk je nieuwe zitmeubel 3. Bewaar het servicebewijs in combinatie met je aankoopbewijs 4. Bij het ontstaan van een vlek probeer deze dan eerst zelf met de bijgeleverde reiniger voorzichtig te verwijderen. Lukt dit niet? Plaats dan een servicemelding aan de hand van het bijgeleverde service bewijs zodat een specialist bij je thuis komt om de vlek professioneel te verwijderen. Dit kan ook via de site:

https://oranje.my.site.com/iproteqt/nl-NL/


Gebruiksaanwijzing:

 • Houd de spuitbus rechtop en spuit op circa 20 - 30 cm afstand in gelijkmatige banen
 • Droogtijd is minimaal 12 uur
 • Behandeling jaarlijks herhalen of na iedere reiniging
 • Buiten bereik van kinderen houden
 • Foutief gebruik kan ademhalingsklachten of misselijkheid veroorzaken


Heb je een vlek gemaakt? Spuit dan de licht schuimende vlekkenreiniger op de vlek. Wrijf de reiniger in met de meegeleverde producten. Laat het een poosje intrekken en neem vervolgens het meubel af met de bijgeleverde doek. Deze behandeling kun je herhalen tot de vlek verdwijnt. Lukt het niet de vlek te verwijderen met de vlekken reiniger? Neem dan contact op met iProteqt.


Royal Furniture Care bij Arc Living

Arc Living is officieel dealer van Royal Furniture Care. Daarom kun je de gehele collectie van Royal Furniture Care bij ons bestellen. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij meestal direct leveren.


Deze set maakt onderdeel uit van het iProteqt service programma. De inhoud van van de set bevat voldoende product om 1 fauteuil of 2 eetkamerstoelen voor de hele periode te voorzien van bescherming en reiniging.


Inhoud verpakking:

250 ml Textile Protector

100 ml Textile Cleaner


Constructieservice:

Heeft u een defect in de constructie van uw fauteuil, bank of hoekbank? iProteqt verhelpt probleemloos constructieproblemen zoals: het verwijderen van pilling bij textiel, opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien, repareren van losgeraakte stiknaden en meer.


Vlekkenservice:

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kop koffie die omgestoten wordt of pastasaus wat op de bank valt. iProteqt biedt een hoogwaardige vezelbeschermer waarmee u uw eetkamerstoel of fauteuil kunt impregneren. Hierdoor verwijdert u met gemak vlekken. Lukt het niet om de vlek te verwijderen? Één van onze professionele servicemonteurs wordt dan bij u thuis langsgestuurd om de vlek te verwijderen.