Zomeractie 5% met de code: zomer5

Kandelaar Yaira | Goud | Richmond Interiors

€ 172,00
-50%
€ 86,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 7 dag(en)

Beschrijving

Stijlvol, Elegant en Glamour

Creëer een luxueuze en betoverende sfeer in jouw huis met de schitterende Richmond Kandelaar Yaira Goud. Deze prachtige kandelaar straalt elegantie en glamour uit, waardoor hij een onmisbaar pronkstuk wordt in jouw interieur. Gemaakt van hoogwaardig goudkleurig staal en transparant acryl, is de Richmond Kandelaar Yaira Goud een waar kunstwerk dat elke ruimte verrijkt met zijn stralende schoonheid.

Met een indrukwekkende hoogte van 42 cm biedt deze kandelaar ruimte aan maar liefst vijf kaarsen, waardoor je een warm en sprankelend licht kunt verspreiden in jouw huis. Het samenspel van goudkleurig staal en transparant acryl zorgt voor een fascinerend spel van licht en schaduw, waardoor de kandelaar een magische gloed krijgt.

Of het nu gaat om een romantisch diner, een feestelijke gelegenheid, of gewoon een gezellige avond thuis, de Richmond Kandelaar Yaira Goud is de perfecte metgezel om jouw momenten extra bijzonder te maken. Plaats deze kandelaar op de eettafel, het dressoir of in de woonkamer en laat je betoveren door de betoverende ambiance die hij met zich meebrengt.

Extra productinformatie

Afmetingen
Hoogte 42 cm | Breedte 29,5 cm | Diepte 29,5 cm
Materialen
Acrylic | Steel
Gewicht
4,25 Kg
Woonthema
Kandelaar