Zomeractie 5% met de code: zomer5

Restauranttafel 70x70x74 cm Zwart Mangohout | Zwart Metaal

€ 167,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Restauranttafel is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met het zware, zwart metalen onderstel een stoere en industriële restauranttafel. Het meubel heeft enorm veel kleurschakeringen waardoor het een extra levendige uitstraling krijgt en zorgt voor lekker veel sfeer in horecagelegenheden! Deze restauranttafel zorgt dat lang tafelen nog leuker wordt.

Restauranttafel heeft een tafelblad, uitgevoerd in de mangohout. Het blad is gemaakt van ruw behandeld mangohout met een bijzondere, individuele uitstraling door de unieke draad van het hout. Het blad is opgedikt en krijgt hierdoor een extra robuuste uitstraling. De restauranttafel is tevens in het bezit van een zwaar metalen onderstel voorzien van een staander, wat zorgt voor heel veel stevigheid en stabiliteit wat uiteraard een must is voor projecten.

Deze restauranttafel heeft strakke, robuuste vormen en zeer zware materialen. Een tafel waar het natuurlijke en industriële erg mooi samenkomt en hierdoor extra geschikt is voor projectinrichting voor onder andere hotels en restaurants.


• Mangohout is een duurzame en milieuvriendelijke houtsoort vol karakter
• Deze restauranttafel is handgemaakt. Geheel uitgevoerd in ruw mangohout
• De restauranttafel is beschikbaar in verschillende kleuren, afmetingen, hoogtes en afwerkingen


Personen aan tafel 4

Vrije hoogte onderzijde (in cm)69

Diepte (in cm)70

Breedte (in cm)70

Hoogte (in cm)74

Materiaal Mangohout

Dikte tafelblad (in cm)5

Materiaal poten/onderstel

Metaal Kleur van de poten/onderstel Zwart

Vorm Vierkant

Stijl Industrieel

Kleur Zwart

Aantal poten 1


Handgemaakt

Dit artikel is handgemaakt. Elk artikel is uniek. Onregelmatigheden in vorm en kleur getuigen van het individuele karakter.


Onderhoudstips

Dit meubel is afgewerkt met een meubelolie. De bescherming van de meubelolie is beperkt, het wordt geadviseerd om het meubel extra te behandelen met een hiervoor geschikte lak of olie. Zo is jouw meubel goed beschermd. Gebruik hiervoor de Royal producten, zie onderhoudsmiddelen.


Neem gerust contact met ons op bij afname van grote aantallen!