Lenteactie 5% korting met code: lentekriebels

Salontafel Cube | 80x80x40 cm

€ 338,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 5-7 dag(en)

Beschrijving

Salontafel Cube heeft zijn naam te danken aan het kubusvormige design met een wel hele fraaie en speelse indeling om in op te kunnen bergen.

Salontafel Cube heeft een vierkantgevormde basis, gemaakt van rough mangohout. Deze robuuste basis heeft een prachtige geïntegreerde vakkenindeling die ervoor zorgt dat Cube wel een heel leuk uiterlijk krijgt. Daarnaast zorgt de indeling dat spullen niet direct in het zicht liggen, maar je deze wel lekker bij de hand hebt. De vakkenindeling is aan beide zijdes, in tegengestelde positie geplaatst waardoor het meubel er aan alle zijdes speels en gaaf uitziet. Onder de basis is een sterk zwart metaal frame geplaatst die het meubel voorziet van een luchtig karakter en tevens zorgt voor maximale stabiliteit en stevigheid.

Salontafel Cube heeft strakke en robuuste vormen met een speels accent. Door zijn trendy uiterlijk vervaardigd van industriële materialen en een stoere afwerking past Cube erg goed in een industrieel interieur met moderne vormgevingsaspecten.

• Mangohout is een duurzame en milieuvriendelijke houtsoort vol karakter
• Cube is aan alle zijdes aan pracht meubel om te zien
• Cube is handgemaakt


Extra productinformatie

Afmetingen
Lengte 80 cm Breedte 80 cm Hoogte 40 cm Diepte 80 cm Dikte tafelblad 5 cm
Gewicht
Product in gram 26800
Woonthema
Salontafels
Montage & Verpakking
Reeds gemonteerd
Onderhoud & Product
Afnemen met een licht vochtige doek
Materiaal
Mangohout
Kleur
Naturel
Stijl
Industrieel
Vorm
Vierkant