Lenteactie 5% korting met code: lentekriebels

Salontafel Dex | 80x80x40 cm

€ 168,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Salontafel Dex, gemaakt van mangohout en grof metaal heeft naast zijn prachtige materialen ook nog eens het perfecte elegante en trendy ontwerp dat werkelijk in elke ruimte tot zijn recht komt. Dex zal schitteren op zijn plaats.

Salontafel Dex heeft een rond mango houten blad met een beschermende coating. Het blad in de kleur rough is voorzien van de mooiste natuurlijke kleurnuances en de fraaiste nerven. Het kruisvormige, grof afgewerkte metalen frame in de kleur zwart geeft de tafel een stoer, krachtig en industrieel karakter met een ludiek effect.

Salontafel Dex geeft een interieur een industrieel, stoer en elegante ambiance en is tevens super toegankelijk en vol mogelijkheden om eindeloos mee te variëren en combineren.

• Mangohout is een duurzame en milieuvriendelijke houtsoort vol karakter
• Salontafel Dex is handgemaakt. Geheel uitgevoerd in ruw mangohout
• Salontafel Dex een solide tafel die stevig op de grond staat.


Breedte (in cm)80

Hoogte (in cm)40

Diepte (in cm)80

Gewicht product in gram 14950

Materiaal Mangohout

Dikte tafelblad (in cm)3

Kleur Rough

Stijl Industrieel

Vorm Rond

Kleur van de poten/onderstel Zwart

Materiaal poten/onderstel Metaal

Onderhoudstips

Dit meubel is afgewerkt met een meubelolie. De bescherming van de meubelolie is beperkt, het wordt geadviseerd om het meubel extra te behandelen met een hiervoor geschikte lak of olie. Zo is jouw meubel goed beschermd.Aantal poten 4


Handgemaakt

Dit artikel is handgemaakt. Elk artikel is uniek. Onregelmatigheden in vorm en kleur getuigen van het individuele karakter.