Zomeractie 5% met de code: zomer5

Tafellamp Woody 18x18x45 cm Naturel Hout | Zwart Metaal

€ 68,00
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Tafellamp Woody is een rechthoekige, karakteristieke lamp gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen gecombineerd met stoer zwart metaal. Tafellamp Woody biedt de ruimte om één lichtbron te plaatsen. De verticale lijnen in combinatie met contrasten in materiaal en kleur zorgen voor een karakteristieke en sfeervolle lamp die in veel ruimtes tot zijn recht komt.

Tafellamp Woody bestaat uit twee evenwijdige, verticale, naturel houten ‘boomstam’ balken waar het prachtige zwarte metalen frame met fitting tussen is geplaatst. Het geheel rust op een ronde, zwarte metalen grondplaat en is voorzien van een zwart strijkijzerkoord. Op het strijkijzerkoord bevindt zich een dimmer waardoor je de gewenste lichtsterkte kunt regelen. De lamp heeft een open structuur en zichtbare lichtbron. Met de zichtbaarheid van de lichtbron is het aan te raden een mooie dimbare spiraallamp te plaatsen.

Woody is een natuurlijke en toegankelijke lamp gemaakt van de mooiste contrasterende materialen. Met Woody haal je een sfeervolle lamp in huis die de mogelijkheid biedt eindeloos te combineren en variëren. Deze tafellamp is veelzijdig en vrijwel in alle binnenruimtes te plaatsen in huis; denk aan de huiskamer, gang of slaapkamer. Combineer tafellamplamp Woody met alle andere Woody lampen om een mooie eenheid te creëren.

• Tafellamp Woody is een musthave en echte sfeermaker in een ruimte
• Woody is tevens beschikbaar in een wand- hang en vloerlamp
• Woody komt in heel veel interieurstijlen tot zijn recht


Diepte (in cm)18

Hoogte (in cm)45

Breedte (in cm)18

Materiaal Hout

Kleur Rough Stijl

Industrieel FittingE27 - Grote fitting

Vorm Rechthoekig

Lamp dimbaar?Ja, dimmer in lamp aanwezig

Aansluitspanning 220

Aantal lampen 1

Lamp verstelbaar?Geen verstelmogelijkheden


Prijs inclusief gratis levering!