Tv-meubel Santos 168x40x60 cm

€ 598,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 7-10 dag(en)

Beschrijving

Tv-meubel Santos is vernoemd naar het bescheiden en zeer indrukwekkende Santos. Tv-meubel Santos kenmerkt zich dan ook door de prachtige horizontaal en verticaal gefreesde nerven in het levendige mangohout. Een slim vormgegeven meubel waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.

Dit fris ogende meubel, uitgevoerd in de kleur zwart is gemaakt van mangohout. Het karakteristieke mangohout bevat horizontaal en verticaal gefreesde nerven waardoor het tv-meubel een trendy, moderne en strakke uitstraling krijgt. Tv-meubel Santos is een symmetrisch meubel met aan beide zijdes een vak die afgesloten wordt door een deur voorzien van moderne greepjes. In het midden bevindt zich een open ruimte waarin een kabelgat is geplaatst zodat snoeren van apparatuur netjes weggewerkt kan worden. Onder de ruimte bevindt zich nog een royale lade om spullen in op te bergen. De strakke, sledepoten, uitgevoerd in zwart metaal geven het geheel een luchtige uitstraling en zorgen ervoor dat het meubel stevig op de grond staat.

Tv-meubel Santos straalt sfeer uit door zijn charmante design en vormt het perfecte meubel voor een industrieel retro interieur met een modern accent. Bekijk de hele serie Santos en combineer verschillende meubelen om een perfect geheel te creëren.

Diepte (in cm)40

Hoogte (in cm)60

Materiaal Mangohout

Kleur Zwart

Stijl Industrieel


Onderhoudstips

Dit meubel is afgewerkt met een meubelolie. De bescherming van de meubelolie is beperkt, het wordt geadviseerd om het meubel extra te behandelen met een hiervoor geschikte lak of olie. Zo is jouw meubel goed beschermd. Zie hiervoor; 'de Royal Green Fix Black' bij het kopje onderhoudsmiddelen.

Extra productinformatie

Afmetingen
Breedte 168 cm Diepte 40 cm Hoogte 60 cm
Materialen
Mangohout
Woonthema
Tv-meubels
Onderhoud & Product
Afnemen met een licht vochtige doek. Greenfix black
Kleur product
Zwart