Lenteactie 5% korting met code: lentekriebels

Vloerkleed Mody 160x230 cm| Antraciet Polyester

€ 149,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Vloerkleed Mody is een royaal, organisch gevormd vloerkleed uitgevoerd in de kleur antraciet, wat maakt dat je met dit vloerkleed alle kanten op kunt als het gaat om het plaatsen van het vloerkleed, dus gebruik gerust je creativiteit!

Vloerkleed Mody is een organisch gevormd vloerkleed van 160x230 cm, waarvan de bovenkant bestaat uit 100% polyester en de onderkant van katoen, wat er mede voor zorgt dat het vloerkleed netjes op de grond blijft liggen. Mody is uitgevoerd in egaal antraciet en is een laagpolig vloerkleed, voorzien van een mooie subtiele bies, wat het vloerkleed een luxe en serene uitstraling geeft. Zijn naam zegt het al, het moderne, modieuze vloerkleed geeft de mogelijkheid te draaien en schuiven tot hij het mooist ligt te shinen op de vloer.

Vloerkleed Mody geeft een interieur door zijn steenachtige vorm een speels, levendig en ruimtelijk gevoel en kan zowel in een woon- als slaapkamer worden geplaatst. Vloerkleed Mody biedt heel veel mogelijkheden en kan binnen verschillende interieurstijlen worden geplaatst. Vloerkleed Mody is verkrijgbaar in de mooiste kleuren en meest ideale maten om neer te leggen in een zithoek, slaap- of woonkamer.

• Vloerkleed Mody is een opvallende maar rustige verschijning
• Vloerkleed Mody is er in heel veel verschillende afmetingen en kleuren
• Het gebruik van een extra onderkleed wordt geadviseerd

Het vloerkleed is te zien in onze showroom!

Extra productinformatie

Afmetingen
Breedte 160 cm Diepte 1.5 cm Hoogte 230 cm Poolhoogte (in cm)0.6-1.1
Materialen
Synthetisch
Gewicht
11400 Gram
Woonthema
Vloerkleden
Kleur product
Antraciet