Zomeractie 5% met de code: zomer5

Vloerkleed Mody 160x230 cm| Ivoor Polyester

€ 149,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 7 dag(en)

Beschrijving

Vloerkleed Mody is een organisch gevormd vloerkleed van 160x230 cm, waarvan de bovenkant bestaat uit 100% polyester en de onderkant van katoen, wat er mede voor zorgt dat het vloerkleed netjes op de grond blijft liggen. Mody is uitgevoerd in egaal ivoor en is een laagpolig vloerkleed, voorzien van een mooie subtiele bies, wat het vloerkleed een luxe en serene uitstraling geeft. Zijn naam zegt het al, het moderne, modieuze vloerkleed geeft de mogelijkheid te draaien en schuiven tot hij het mooist ligt te shinen op de vloer.

Vloerkleed Mody geeft een interieur door zijn steenachtige vorm een speels, levendig en ruimtelijk gevoel en kan zowel in een woon- als slaapkamer worden geplaatst. Vloerkleed Mody biedt heel veel mogelijkheden en kan binnen verschillende interieurstijlen worden geplaatst. Vloerkleed Mody is verkrijgbaar in de mooiste kleuren en meest ideale maten om neer te leggen in een zithoek, slaap- of woonkamer.

Handgemaakt

Dit artikel is handgemaakt. Elk artikel is uniek. Onregelmatigheden in vorm en kleur getuigen van het individuele karakter.


Onderhoudstips

Een synthetisch vloerkleed is gemaakt van een duurzaam materiaal waardoor het lang mooi blijft en makkelijk te onderhouden is. Wanneer je het vloerkleed schoon wilt maken kun je het vloerkleed het beste minimaal een keer in de week stofzuigen met een gladde stofzuigermond.


Bij een ongelukje in de vorm van een vlek is het raadzaam het vocht weg te deppen en het kleed met een klein beetje water en schoonmaakazijn schoon te deppen.

Extra productinformatie

Afmetingen
Breedte 160 cm Diepte 1.5 cm Hoogte 230 cm Poolhoogte (in cm)0.6-1.1
Materialen
Synthetisch
Gewicht
11400 Gram
Woonthema
Vloerkleden
Montage & Verpakking
Gewicht incl verpakking in gram 11400
Kleur product
Ivory