Lenteactie 5% korting met code: lentekriebels

Vloerlamp Woody 25x25x150 cm Naturel Hout | Zwart Metaal

€ 175,00
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Vloerlamp Woody is een rechthoekige, karakteristieke lamp gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen gecombineerd met stoer zwart metaal. Vloerlamp Woody biedt de ruimte om drie lichtbronnen te plaatsen voor een mooie lichtopbrengst. Deze lamp geeft een ruimte sfeer.

Vloerlamp Woody bestaat uit twee verticale, evenwijdige, naturel houten ‘boomstam’ balken waar de prachtige zwarte metalen frames met fittingen tussen zijn geplaatst. Het geheel rust op een ronde zwarte metalen vloerplaat die zorgt dat de lamp stevig op de grond blijft staan. Tevens is Woody in het bezit van een strijkijzerkoord waar een dimmer op te vinden is waardoor je de gewenste lichtsterkte kunt regelen. De lamp heeft een open structuur en zichtbare lichtbronnen. Met de zichtbaarheid van de lichtbronnen is het aan te raden mooie dimbare spiraallampen te plaatsen.

Woody is een natuurlijke en toegankelijke lamp gemaakt van de mooiste contrasterende materialen. Met Woody haal je een sfeervolle lamp in huis die de mogelijkheid biedt eindeloos te combineren en variëren. Combineer vloerlamp Woody met alle andere Woody lampen om een mooie eenheid te creëren.

• Woody is door de contrasten in materialen, vormen en kleuren een toegankelijk designstuk
• Woody is tevens beschikbaar in een tafel- wand en hanglamp
• Woody komt in heel veel interieurstijlen tot zijn recht


Diepte (in cm)25

Hoogte (in cm)150

Breedte (in cm)25

Materiaal Hout

Vorm Rechthoekig

Fitting E27 Grote fitting

Stijl Industrieel

Kleur Rough Aantal lampen 3

IP-waardeIP-21Lamp

Verstelbaar?Geen verstelmogelijkheden

Lamp dimbaar? Ja, dimmer in lamp aanwezig

Aansluitspanning 220