Lenteactie 5% korting met code: lentekriebels

Zoek je naar stijlvolle raambekleding van hoge kwaliteit? Ontdek dan nu de prachtige collectie van Negentien80.

Negentien80 staat bekend om zijn verfijnde en eigentijdse ontwerpen die elke ruimte transformeren. In onze fysieke showroom vind je een uitgebreide selectie van hun raambekleding, waarbij we je voorzien van deskundig advies en service.

Of je nu op zoek bent naar gordijnen of jaloezieën, Negentien80 biedt een breed scala aan opties die perfect passen bij jouw stijl en behoeften. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en geef je ramen de perfecte finishing touch met Negentien80 raambekleding.


NEGENTIEN80 Collectie

De stoffen van NEGENTIEN80 zijn elegant, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit. In de veelzijdige NEGENTIEN80 collectie vind je onder andere overgordijnen met een grovere of verfijnde structuur, maar ook prachtige inbetweens met een matte afwerking of juist een subtiele glans.

N80 Gold Label Collectie

Deze collectie bevat stoffen van de allerhoogste kwaliteit en met de meest luxe uitstraling. Denk hierbij aan mooie en rijke velours stoffen, soepel vallende overgordijnstoffen met een glimmertje, maar ook opengewerkte stoffen met een chique glans.

N80 Red Label Collectie

NEGENTIEN80 Red Label bestaat uit brandvertragende stoffen. Deze collectie is daarom niet alleen geschikt voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt.

N80 Basics Collectie

De NEGENTIEN80 Basics collectie biedt een breed assortiment aan basis gordijnstoffen met diverse kleuren. Van luchtige inbetweens tot zwaardere overgordijnen, inclusief verduisterende stoffen met subtiele texturen.

N80 O-Ten Collectie

O-ten biedt betaalbare kwaliteitsstoffen met een ingetogen luxe uitstraling, waaronder inbetweens, overgordijnen en verduisterende stoffen. De collectie bestaat voornamelijk uit neutrale kleuren, met af en toe een fel accent.

Full Service

De volledige service neemt al jouw zorgen weg bij het bestellen van raambekleding. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt tot aan de perfecte installatie in jouw huis, zorgen wij voor alles. Het team van Negentien80 staat klaar om nauwkeurige metingen op locatie uit te voeren, jouw raambekleding op maat te maken en deze professioneel te installeren. Je kunt gerust achterover leunen terwijl wij ervoor zorgen dat jouw ramen perfect worden aangekleed met de prachtige collectie van Negentien80.

Interesse in NEGENTIEN80 Raambekleding?

Neem een kijkje in onze showroom of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Raambekleding