SHOWROOM GESLOTEN VAN 22 JULI T/M 5 AUGUSTUS I.V.M. VAKANTIE. BESTEL ONLINE!

Bank Flori 4-Zits Hoek Rechts Beige Chic Boucle| Vraag Naar Levertijd!

€ 2.400,00
incl. btw

Beschrijving

Bank Flori is een luxe, zeer kwalitatieve bank, uitgevoerd in beige chic bouclé. Bank Flori 4-zits + hoek rechts vormt met zijn royale zitplaatsen en indrukwekkende design, bestaand uit organische vormen een echt pronkstuk in een interieur en geeft een ruimte een zachte en vriendelijke uitstraling.

Bank Flori 4-zits + hoek rechts is een luxe, zeer kwalitatieve bank, voorzien van de mooiste natuurlijke ronde vormen en een heel indrukwekkend uiterlijk. Flori is voorzien van vier zitplaatsen en een lounge gedeelte rechts. De combinatie van de organische vormen en strakke lijnen in de rugleuning, zorgen voor de luxe, unieke en zeer chique verschijning.

De basis bestaat uit een frame van haagbeuk, een ontzettend sterke houtsoort. De vulling van de zitting en rugleuning is opgebouwd uit zeer hoogwaardig foam, wat zorgt voor een heerlijke, zeer comfortabele zit. Flori is gestoffeerd in een luxe bouclé stof. Een geweven stof van onregelmatig bewerkte garens waardoor het de indruk geeft dat het is gemaakt van in elkaar verweven lussen, wat een knoopachtige verdikking vormt. Bank Flori wordt geleverd inclusief vier, in bouclé gestoffeerde vierkante kussens van 40x40 cm en een kussen in balvorm.

Bank Flori 4-zits + hoek rechts vormt een statement in huis en geeft een interieur een echt hotel chic uitstraling en gevoel. Deze bank vormt de ideale bank om los in de ruimte te zetten. Ben je opzoek naar net een andere organische vorm of grootte bank? Dan is het zeker de moeite waard om ook even te kijken naar alle andere bouclé banken. Deze organische banken collectie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren bouclé; clay, beige, grijs en antraciet.

• Bank Flori geeft een interieur een echt hotel chic gevoel
• Bank Flori is een zeer ruim opgezette bank
• Bank Flori heeft een heerlijke comfortabele zit.


Diepte (in cm)150

Hoogte (in cm)74

Breedte (in cm)338

Merk LABEL51

Materiaal Boucle

Zitdiepte (in cm)62

Breedte van de poten (in cm)3x3

Hoogte van de poten (in cm)3

Hoogte armleuning (in cm)58-62

Aantal zitplekken 4

Vorm Rond

Hoogte rugleuning (in cm)74

Stijl Modern Kleur Beige

Zitcomfort Normaal


Onderhoudstips

Het is normaal dat een bank in de loop van de tijd minimaal verzakt, plooivorming en niveauverschillen krijgt. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen raden we aan de kussens regelmatig op te schudden en niet altijd te kiezen voor dezelfde zitplek.

Tevens zal een bank te maken krijgen met minimale verkleuring door omgevingsfactoren. Daarom wordt er aangeraden de bank niet in direct zonlicht of dichtbij een warmtebron te zetten.


Zithoogte (in cm)44

Vulling Schuim

Maximaal belastbaar gewicht 450

Materiaal zitting Textiel

Materiaal onderstel Kunststof

Stof Genova Diella Beige 1002

Artikelnummer LT-63.019

Aantal dozen 2


Deze bank wordt in twee delen geleverd en heeft een kliksysteem.

Wilt u de bank liever in het echt zien en proefzitten? Maak gerust een afspraak!