Zomeractie 5% met de code: zomer5

Bank Nesso 3-Zits Antraciet Chic Boucle

€ 1.849,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 7 dag(en)

Beschrijving

Bank Nesso is een luxe, zeer kwalitatieve bank, uitgevoerd in antraciet chic bouclé. Bank Nesso 3-zits vormt met zijn indrukwekkende design, bestaand uit symmetrische, organische vormen een echt pronkstuk in een interieur en geeft een ruimte een zachte en vriendelijke uitstraling.

Bank Nesso 3-zits van is een luxe, zeer kwalitatieve bank, voorzien van de mooiste natuurlijke ronde vormen en een heel indrukwekkend uiterlijk. Nesso is voorzien van drie royale zitplaatsen met aan beide zijden vanuit de rug lopende armleuningen. De combinatie van de organische vormen en strakke lijnen in de rugleuning, zorgen voor de luxe, unieke en zeer chique verschijning.

De basis bestaat uit een frame van haagbeuk, een ontzettend sterke houtsoort. De vulling van de zitting en rugleuning is opgebouwd uit zeer hoogwaardig foam, wat zorgt voor een heerlijke, zeer comfortabele zit. Nesso is gestoffeerd in een luxe bouclé stof. Een geweven stof van onregelmatig bewerkte garens waardoor het de indruk geeft dat het is gemaakt van in elkaar verweven lussen, wat een knoopachtige verdikking vormt. Nesso wordt geleverd inclusief twee, in bouclé gestoffeerde vierkante kussens van 40x40 cm en twee gestoffeerde kussens in balvorm.

Bank Nesso 3-zits vormt een statement in huis en geeft een interieur een hotel chic uitstraling. Deze bank vormt de ideale bank om vrij in de ruimte te zetten, maar misstaat ook zeker niet in een mooie hoek of tegen een wand. Ben je opzoek naar net een andere organische vorm of grootte bank? Dan is het zeker de moeite waard om ook even te kijken naar alle andere bouclé banken. Deze organische banken collectie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren chic bouclé; clay, beige, grijs en antraciet.

• Bank Nesso geeft een interieur een echt hotel chic gevoel
• Bank Nesso is tevens verkrijgbaar in een 2-zits bank
• Bank Nesso heeft een heerlijke comfortabele zit.Diepte (in cm)120

Hoogte (in cm)78

Breedte (in cm)220

Gewicht product in gram 100000

Merk LABEL51

Materiaal Boucle

Zitdiepte (in cm)65-75

Breedte van de poten (in cm)3x3Hoogte van de poten (in cm)3

Hoogte armleuning (in cm)62-70

Aantal zitplekken 3

Vorm Rond

Hoogte rugleuning (in cm)78

Stijl Modern

Kleur Antraciet

Zitcomfort Normaal


Onderhoudstips

Het is normaal dat een bank in de loop van de tijd minimaal verzakt, plooivorming en niveauverschillen krijgt. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen raden we aan de kussens regelmatig op te schudden en niet altijd te kiezen voor dezelfde zitplek.


Tevens zal een bank te maken krijgen met minimale verkleuring door omgevingsfactoren. Daarom wordt er aangeraden de bank niet in direct zonlicht of dichtbij een warmtebron te zetten.


Zithoogte (in cm)43

Vulling Schuim

Maximaal belastbaar gewicht 300

Materiaal zitting Textiel

Materiaal onderstel Kunststof

Stof Genova Diella Anthracite


Wilt u de bank liever in het echt zien en proefzitten? Kom gerust langs in de showroom