Hoge Kast Santos| 2-Deurs | 94x40x160 cm

€ 845,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 7-10 dag(en)

Beschrijving

Hoge kast Santos 2-deurs is vernoemd naar het bescheiden en zeer indrukwekkende Santos. Hoge kast Santos 2-deurs kenmerkt zich dan ook door de prachtige, verticaal en horizontaal gefreesde nerven in het levendige mangohout. Een slim vormgegeven kast waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.

Deze fris ogende kast, uitgevoerd in de kleur zwart is gemaakt van mangohout. Het karakteristieke mangohout bevat horizontaal en verticaal gefreesde nerven waardoor de kast een trendy, moderne en strakke uitstraling krijgt. Hoge kast Santos 2-deurs is voorzien van twee royale ruimtes waarbij elke ruimte wordt verdeeld door een vaste plank in het midden. De ruimtes worden afgesloten door twee deuren die in het bezit zijn van zwarte moderne greepjes. Onder de twee deuren bevinden zich twee grote lades om heel veel spullen in op te kunnen bergen. De strakke, sledepoten, uitgevoerd in zwart metaal geven het geheel een luchtige uitstraling en zorgen ervoor dat het meubel stevig op de grond staat.

Hoge kast Santos 2-deurs straalt sfeer uit door zijn charmante design en vormt het perfecte meubel voor een industrieel retro interieur met een modern accent. Bekijk de hele serie Santos en combineer verschillende meubelen om een perfect geheel te creëren.Materiaal Mangohout

Kleur Zwart

Stijl Industrieel

Aantal poten 4


Onderhoudstips

Dit meubel is afgewerkt met een meubelolie. De bescherming van de meubelolie is beperkt, het wordt geadviseerd om het meubel extra te behandelen met een hiervoor geschikte lak of olie. Zo is jouw meubel goed beschermd. Zie hiervoor; 'de Royal Green Fix Black' bij het kopje onderhoudsmiddelen.

Extra productinformatie

Afmetingen
Breedte 94 cm Diepte 40 cm Hoogte 160 cm
Materialen
Mangohout
Woonthema
Kasten
Onderhoud & Product
Afnemen met een licht vochtige doek. Greenfix black
Kleur product
Zwart