Zomeractie 5% met de code: zomer5

Restauranttafel Louisiana 120x70x78 cm | Zwart Mangohout

€ 317,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Restauranttafel Louisiana is met zijn ruwe, zwarte mango houten oppervlaktes, gecombineerd met het zware, zwart metalen onderstel een stoere en industriële restauranttafel. Het meubel heeft enorm veel kleurschakeringen waardoor het een extra levendige uitstraling krijgt en zorgt voor lekker veel sfeer in horecagelegenheden! Deze restauranttafel zorgt dat lang tafelen nog leuker wordt.


Restauranttafel 120 cm heeft een rechthoekig tafelblad, uitgevoerd in de kleur zwart. Het blad is gemaakt van ruw behandeld mangohout met een bijzondere, individuele uitstraling door de unieke draad van het hout. Het blad is opgedikt en krijgt hierdoor een extra robuuste uitstraling. De restauranttafel is tevens in het bezit van een zwaar metalen onderstel voorzien van een dubbele staander, wat zorgt voor heel veel stevigheid en stabiliteit wat uiteraard een must is voor projecten.

Deze restauranttafel heeft strakke, robuuste vormen en zeer zware materialen. Een tafel waar het natuurlijke en industriële erg mooi samenkomt en hierdoor extra geschikt is voor projectinrichting voor onder andere hotels en restaurants.

• Mangohout is een duurzame en milieuvriendelijke houtsoort vol karakter
• Deze restauranttafel is handgemaakt. Geheel uitgevoerd in ruw mangohout

Personen aan tafel 4

Vrije hoogte onderzijde (in cm)73

Breedte (in cm)120

Hoogte (in cm)78

Diepte (in cm)70

Materiaal Mangohout

Kleur Zwart

Stijl Industrieel

Vorm Rechthoekig

Kleur van de poten/onderstel Zwart

Materiaal poten/onderstel Metaal

Dikte tafelblad (in cm)5

Aantal poten 1