Zomeractie 5% met de code: zomer5

Restauranttafel Louisiana 70x70 cm|Rough Mangohout

€ 197,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Restauranttafel Louisiana 70x70 cm is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met het zware, zwart metalen onderstel een stoere en industriële restauranttafel. Het meubel heeft enorm veel kleurschakeringen waardoor het een extra levendige uitstraling krijgt en zorgt voor lekker veel sfeer in horecagelegenheden! Deze restauranttafel zorgt dat lang tafelen nog leuker wordt.


Restauranttafel 70 cm heeft een vierkant tafelblad, uitgevoerd in de kleur rough. Het blad is gemaakt van ruw behandeld mangohout met een bijzondere, individuele uitstraling door de unieke draad van het hout. Het blad is opgedikt en krijgt hierdoor een extra robuuste uitstraling. De restauranttafel is tevens in het bezit van een zwaar metalen onderstel voorzien van een enkele staander, wat zorgt voor heel veel stevigheid en stabiliteit wat uiteraard een must is voor projecten.

Deze restauranttafel heeft strakke, robuuste vormen en zeer zware materialen. Een tafel waar het natuurlijke en industriële erg mooi samenkomt en hierdoor extra geschikt is voor projectinrichting voor onder andere hotels en restaurants. Deze restauranttafel is verkrijgbaar in verschillende varianten.

• Mangohout is een duurzame en milieuvriendelijke houtsoort vol karakter
• Deze restauranttafel is handgemaakt. Geheel uitgevoerd in ruw mangohout
• Tevens is de restauranttafel ook verkrijgbaar in 120x70 cm


Personen aan tafel 4

Vrije hoogte onderzijde (in cm)69

Diepte (in cm)70

Breedte (in cm)70

Hoogte (in cm)74

Dikte tafelblad (in cm)5