Zomeractie 5% met de code: zomer5

Tv-Meubel Bolivia 174x40x60 Rough Mangohout | Zwart Metaal

€ 598,00
incl. btw
Op voorraad
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

Tv-meubel Bolivia is vernoemd naar het bescheiden en zeer indrukwekkende Bolivia. Tv-meubel Bolivia kenmerkt zich dan ook door de prachtige horizontaal en verticaal gefreesde nerven in het levendige mangohout. Het indrukwekkende zwarte frame geeft de illusie dat de kast zweeft. Kortom; een slim vormgegeven meubel waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.

Dit fris ogende meubel, uitgevoerd in de kleur rough is gemaakt van mangohout. Het karakteristieke mangohout bevat horizontaal en verticaal gefreesde nerven waardoor het tv-meubel een trendy, moderne en strakke uitstraling krijgt. Tv-meubel Bolivia is een symmetrisch meubel met aan beide zijdes een vak die afgesloten wordt door een deur voorzien van moderne greepjes. In het midden bevindt zich een open ruimte waarin een kabelgat is geplaatst zodat snoeren van apparatuur netjes weggewerkt kan worden. Onder de ruimte bevindt zich nog een royale lade om spullen in op te bergen. Het strakke, doorlopende frame, uitgevoerd in zwart metaal geeft het geheel een luchtige uitstraling en zorgt ervoor dat het meubel stevig op de grond staat.

Tv-meubel Bolivia straalt sfeer uit door zijn charmante design en vormt het perfecte meubel voor een industrieel retro interieur met een modern accent. Bekijk de hele serie Bolivia en combineer verschillende meubelen om een perfect geheel te creëren.

• Tv-meubel Bolivia is modern, trendy en stijlvol
• Tv-meubel Bolivia is handgemaakt. Geheel uitgevoerd in massief mangohout
• Tv-meubel Bolivia is een veelzijdig en functioneel item


Extra productinformatie

Afmetingen
Breedte 174 cm Diepte 40 cm Hoogte 60 cm
Materialen
Mangohout & Zwart Metaal
Gewicht
Gewicht product in gram 47600
Woonthema
Tv-meubels
Montage & Verpakking
Maat verpakking (lxbxh in cm) 179x45x65
Onderhoud & Product
Afnemen met een licht vochtige doek. Wood Care Kit Matt Polish